Up and running

Nu kör vi! Terminen är igång sedan länge - Mi fiesta, innebandy, pingis, gympa, bastu...och så gymet förstås. Arbetet pågår med att göra det så fräscht och funktionellt som det bara går. Har du tankar/idéer/bidrag så hör av dig till någon av oss i styrelsen. 

 

För egen del tycker jag oktober/november är idealiska månader för att komma igång med träningen och köra hårt - på med löpardojorna, en tidig morgon på gymet eller go gemenskap med lite småmålsinnebandy. Träning ska vara kul - och jobbigt:) Det gäller ju att förbreda sig för julgodiset! 

Gillar du hemsidan? Hoppas det! Kom gänra med konstruktiva tankar och idéer på hur den kan bli ännu bättre. Skulle du vilja blogga för Mellby IFs räkning om träning/kosttips/frilusliv eller dylikt så hör av dig till jonas@ebilen.se.

Nu kör vi!/ Jonas - Värnes svettigaste pastor
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-