En höjdpunkt!

En av veckans höjdpunkter för mig är när det är träningsdags på Värnevallen. Vi tränar typ friskis på söndagskvällen och på onsdagar kör vi cirkelträning med betoning på styrka. Våra ledare är otroligt duktiga och inspirerande!
Det är en höjdpunkt av flera orsaker. Dels så får man ju bättre kondition och bli starkare. Jag har också upptäckt att om man har mycket att grubbla på och kanske har haft en tuff vecka, så är träning ett alldeles utmärkt sätt att rensa lite i tankarna och oron jagas faktiskt bort. Man mår helt enkelt bättre på många sätt och känner sig piggare och starkare. Det äv väl inte alltid man är taggad innan man ska till träningen, men känslan och mackan efteråt är oslagbar!  
Men det bästa tror jag ändå är GEMENSKAPEN! Vi är ett gott gäng som möts varje vecka, och vi har kul ihop, och man hinner kolla läget lite och prata både före och efter om det som hör livet till. Är såå tacksam för att detta finns på nära håll och det betyder jättemycket för mig!
Har du inte testat? Kom och va med!  /Sofie Hugosson

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-